Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pište nám

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování :-)

(Ondra, 12. 1. 2014 20:04)

Dobrý večer,
Rád bych vám ještě jednou VŠEM poděkoval (i těm, na které jsem opakovaně zapomínal při představení :) ). Nesnáším psaný projev, který se obvykle omezuje na pouhé OK a tak tedy: Byli jste všichni moc OK!!!!
Díky a těší se zas někdy Ondra - rejža

HRÁTKY S ČERTEM

(Martina, 12. 1. 2014 8:29)

Ahoj všem,
co se týče včerejšího představení, nemám slov....prostě SUPER !
Všichni jste byli úžasní, díky ! :-)

divadlo

(Jitka, 11. 1. 2014 23:00)

Bylo a je mi ctí být s Vámi. Dnešní ale i včerejší představení bylo balzámem na duši. Na zítřek se moc těším.!!!!!!! Jsme prostě bezva parta :-)

DIvadlo

(Vašek, 11. 1. 2014 8:17)

Vážení nadšenci včera jsem K Vám zajel z nedalekých Postupic okres Benešov na generální zkoušku divadelního představení HRÁTKY S ČERTEM jste opravdu skvělá parta moc se Vám to povedlo a držím palce. Ještě jednou děkuji za pozvání Lukáši Kupkovi. Až někdy budete mít volněji koukněte na naše stránky divadlo Postupice ahoj Vašek.

PIRÁTSKÝ DĚTSKÝ DEN

(Bedřich, 14. 6. 2013 10:06)

VÁŽENÝ SPOLKU HOSTOUŇSKÝCH NADŠENCŮ,
neodpustím si, abych touto cestou nevyjádřil své rozhořčení nad akcí, která musela každého pořádného starousedlíka Hostouně jaksepatří nadzvednout v tom lepším případě ze židle. Jistě jste si všimli, že celá republika se jaksi topí nejen ve finanční krizi, ale momentálně i povodňových vlnách bičujících celou naši zemi napříč všemi kraji. Jak se tedy mám dívat na výsměch v podobě jakési, vodní, blíže nespecifikované taškařice na naší přehradě minulý týden. Nejenže jste si nepochybně dělali legraci z nás neplavců, ale zároveň jste rušili klid sobotního odpoledne výskáním dětí. Dále jste mně, který celé dopoledne vysušoval louži na mé příjezdové cestě, znemožnili procházku okolo přehrady, kde jste si natáhli nějaký špagát, obsadili všechny dvě funkční lavičky a dokonce jste donutili zamaskovat velké i malé návštěvníky do masek znemožňujících naprosto identifikaci. Jak pak má poctivý občan Hostouně psát informující dopisy na obecní úřad, když ani nemůže poznat, kdo že mu to leze na nervy a pošlapal obecní trávu!!!
A nemyslete si, že jsem byl sám, kdo touto vaší akcí byl postižen!!! Co ty nebohé kachny, které jsou stejně jako já zvyklé na klid a celé odpoledne neměly kam zobák složit!!!
Doporučuji proto pro příště citlivě volit téma vaší zábavy a přemýšlet nad důsledkem vašich činů. S pozdravem Bedřich
PS: a těch „Butelinů“ příště víc!!!

Re: PIRÁTSKÝ DĚTSKÝ DEN

(Kryštof, 11. 1. 2014 7:44)

MILÝ PANE BEDŘICHU, MYSLÍM ŽE BY OPRAVDU STALO ZA TO SETKAT SE S VÁMI . PODLE MĚ JSTE VELICE ZAJÍMAVÝ ČLOVĚK A VAŠE NÁZORY JISTĚ PRORAZÍ . PODLE MĚ BY JSTE MĚL ZALOŽIT TAKÉ NĚJAKÉ TO SDRUŽENÍ , RAD BYCH SE STAL ČLENEM :). POZDRAVUJTE VAŠE KACHNY A TĚŠÍM SE NA VAŠE DALŠÍ ROZUMNÉ KOMENTÁŘE :)

Hrátky s čertem

(Kryštof, 11. 1. 2014 7:26)

Včerejší divadlo se mi moc líbilo. Klidně bych ho viděl znovu :)

Divadlo

(MARIE, 10. 1. 2014 22:40)

TO CO JSTE DNES PŘEDVEDLI BYLO SUPER. JE VIDĚT, ŽE JSTE BEZVADNÁ PARTA LIDIČEK SE SMYSLEM PRO HUMOR. BYLO VIDĚT VAŠE NADŠENÍ PRO DOBROU VĚC.STÁLO VÁS TO SPOUSTU ČASU, NERVŮ A HODINY PRÁCE,ALE VÝSLEDEK STOJÍ ZA VŠECHNU TU NÁMAHU. JSTE ZKRÁTKA FAIN PARTA NADŠENCŮ.

Krásný divadelní zažitek

(Jana H., 10. 1. 2014 21:40)

Moc děkujeme za úžasný páteční večer.
Vaše představení bylo absolutně dokonalé.
Děkujeme a přejeme spoustu dalšího elánu Hašplici

Divadlo

(Markéta, 10. 1. 2014 21:33)

Moc děkujeme, za úžasný, báječný a perfektní kulturní zážitek, bylo to super. Doufám, že se přijde podívat i pan Bedřich:-)

Divadlo

(Martina, 1. 1. 2014 18:52)

Ahoj milí nadšenci,
děkuji za pozvání na představení, těšíme se ! Filmové Hrátky znám téměř nazpaměť, budu vás sledovat a zaznamenávat každou chybičku, humor nehumor !:-) Jestli můžu poprosit, ráda bych seděla vedle pana Bedřicha, šlo by to? Zajisté je velice okouzlující člověk ?! Poznávací znamení : červený karafiát ! :-)
Vše nejlepší do roku 2014 vám všem pohodovým lidem přeji !

P.S.

(Zdeněk Fous Lidice, 26. 12. 2013 18:02)

Ještě jsem si vzpomněl. Zavěsil jsem plakát na Hrátky s čertem na facebook a už jsem měl dotazy, která je to Hostouň, bude dobré psát i u Prahy, protože mohou být i zájemci zdaleka.

Poděkování

(Zdeněk Fous Lidice, 26. 12. 2013 17:59)

Ahoj všichni, kteří jste mi dnes 26.12. poslali hezké přáníčko. Našel jsem už obálku na botníku a nevím, jak se k nám do domku dostala. Snažím se přečíst jména: Ivča, Pája, Olča, Hanka, Kája, Vašek, Ondřej, ("O" více nepřečtu), Tom, Vašek a něco před tím, nepřečtu :-) ještě jednou díky, budu se těšit, jestli mi vše vyjde a přijedu se podívat na vaši generálku Hrátky s čertem. Včera jsem jel s Jitkou na výlet, nejdříve jsme zašli k pomníku dětí na pietní území a zapálili svíčky a pak jsme se vydali do Hostouně. Uvědomil jsem si, že jsem zapomněl, kde je Kulturák, věděl jsem, že vedle samoobsluhy, trochu jsme si v Hostouni udělali dvě kolečka a pak kulturák našli.

Vánoční setkání u kostela

(Pepíno, 21. 12. 2013 19:12)

Všechny zdravím a moc děkuji za překrásný vánoční večer u kostela! :-) Jsem moc rád, že se s vámi mohu o takové akce podělit, účastnit se jich a snad vám s nimi i trošku pomoci :-)
Doufám, že se k dnešnímu večeru vyjádří i intelektuální Bedřich, na jehož komentář se už teď těším. I jemu, samozřejmě, přeji krásné, pohodové a klidné Vánoce a šťastný rok 2014, stejně jako vám všem, kdo se neradi nudíte, máte rádi příjemné a veselé akce a fandíte Hostouňským nadšencům!
Pepíno

Poděkování

(Rošerová Lída, 21. 12. 2013 18:19)

Milí nadšenci,
touto cestou bych Vam všem chtěla podekovat za vše co pro nás a naše děti děláte.
Jen tak dál, jste všichni moc fajn.

Všem přeju krasné Vánočni svátky a do Nového roku zdravi, štěstí a spustu elánu a síly .

S pozdravem

Lída Rošerová




Recitační soutěž

(Hana, 20. 12. 2013 12:49)

Jsem také pro recitační soutěž! Nazvěme ji Bedřichiáda. Porota bude jednočlenná - navrhuji pana Bedřicha. A doporučuji také vytvořit seznam povolených básní, které smějí být recitovány ;-)

Veškerému NADŠENÍ díky a zdar!

mrmla :-)

(Pepíno, 20. 12. 2013 10:15)

Tak ten Béďa tady, je fakt hustej!! :-)

Stížnost

(Bedřich, 13. 12. 2013 8:33)

Spolku Hostouňských „ Nadšenců“
Dnes budu velice stručný v komentáři k vašim aktivitám, které předvádíte v rámci naší krásné vesnice, ke které mám jako mnozí občané vztah nejen osobní, ale i historický. Tedy v poslední době se rozmáhá v naší obci spousta nových akcí, které s naší historií nemají vůbec nic společného. Tento měsíc jsme byli svědky dvou takových počinů. Jedním byl příchod Mikuláše, anděla a čerta do místní školky a školy zároveň a následně opět šaráda pro místní pubescenty v podobě Mikulášské besídky.
To, že je bezdůvodně přerušena výuka školy a naprosto nesmyslně vyvoláván strach u těch menších a posměch těch starších žáků, naší školy, považuji za naprosto skandální, ba přímo protiprávní. Jak je možné, že pod zástěrkou nějakých pseudo tradic, jsou do prostoru státního zařízení vpuštěni, tři naprosto cizí lidé a bez dozoru se mohou pohybovat po celé budově školy? Nehledě na trauma, které zajisté způsobili na naší školní mládeži a narušení výuky.
Doufám, že rodiče, vyučující, představitelé obce a zejména kontrola ministerstva školství (dovolil jsem si občansky upozornit) v budoucnu takové akce rázně zarazí a z té poslední vyvodí patřičné závěry!!!
A dále již zmíněná Mikulášská besídka. No to je vrchol!!!! Pro křepčení několika čepičkářů snažících se zviditelnit (a zajisté to nedělají zadarmo), jsme v rámci akce „Z“ kulturní dům nebudovali!!!! Již název: „Kulturní dům“ napovídá co by v těchto prostorech mělo odehrávat. Kde jsou krásné recitační soutěže, poslech hudby, zpěv sborů nebo výstavy našich předních umělců? To je samé „ ram – cam - cam“ a kultura nikde!!!
S pozdravem Bedřich

Re: Stížnost

(Pepíno, 20. 12. 2013 10:06)

Pane Bedřichu, ty Vaše stížnosti myslíte opravdu vážně???

děkujeme

(Zuzka a Jan, 19. 12. 2013 21:28)

Vážení a milí "nadšení" sousedé,
mockrát děkujeme za naše dětičky, ale samozřejmě i za nás, za Vás všechny. Rádi jsme se účastnili a rádi se budeme účastnit i dále. Myslím, že těch spokojených je spousta a ty nespokojence do pytle čerta a tradááá do pekla (evidentně mají z těchto nadpřirozených postav až nepřirozenou hrůzu, nejspíš zážitky a TRAUMATA z dětství). Náš dědeček, který opravdu místní Kulturní dům budoval, by z místních akcí měl určitě velikou radost a moc rád by si (kdyby tu byl ještě s námi) s dětmi zakřepčil, mimochodem naše úžasná 80letá babi to i udělala. Děti jsou totiž naší náplní života a hlavně naší budoucností a tak jejich radost teď, se určitě promítně i do jejich životů. A že byli nadšené :o)
A to bude teprve činit naši vesnici krááásnou, že?!